ARBEIDSOMRÅDER

/ KJØP AV EIENDOM I SPANIA

Vi anbefaler at en advokat hjelper deg når du kjøper eller selger en eiendom i Spania. Tross alt bruker du en enorm pengesum for å kjøpe en eiendom og de fleste tar opp et lån. Det er en veldig stor langtids investering. Å bruke en advokat til å hjelpe deg, en som forstår språket ditt eller faktisk snakker det, er i seg selv en garanti for at du får det du betaler for. Ved å la oss representere deg, betaler vi skattene som er involvert i kjøpet på dine vegne, og vi garanterer at eiendommen du kjøper vil være fri for heftelser. Vi gjør det enkelt for deg, og du trenger ikke å komme til Spania for å signere kjøpsdokumentene. Advokaten vil også sørge for at skjøtet blir registrert i ditt navn.

De fleste av problemene som oppstår ved kjøp av eiendommer i Spania skyldes mangelen på forhånd kontroll av fagpersoner. På grunn av denne manglende kontrollen, kan du risikere at eiendommen har heftelser eller at ukjente problemer oppstår. Før den endelige overføringen av eiendommen, vil en advokat sørge for at alle garantier er oppfylt, før han signerer kontrakten. Du vil være trygg og vet at du ikke havner i en mareritt-situasjon, en som lett kan unngås.

Gebyrene er satt av Advokatforeningen, og alle praktiserende advokater må tilhøre Advokatforeningen og ha en sivil ansvarspolitikk som dekker eventuelle uforutsette hendelser. Vi er medlemmer av advokatforeningen både i Alicante og Madrid.

Hvis du vil vi skal hjelpe deg med å finne en eiendom eller en kjøper for deg, samarbeider vi på Costa Blanca Sør, med www.dinbolig.com, med mer enn 30 års erfaring i området og på Costa Blanca Nord med www.dinhjelper.com og www.lovaseiendom.es. De vil være mer enn villige til å finne den eiendommen som best passer dine behov, eller en kjøper for ditt hjem.

/ UTLEIE

Kjenner du husleielovene i Spania? Det er viktig for å unngå uønsket langtidsleie eller for å oppfylle dine forpliktelser rundt skattene involvert i utleien. Du kan ende opp med en kontrakt som ikke oppfyller lovens krav, eller du signerer noe du kan angre på. Hvem betaler om det oppstår problemer i utleiehuset? Veiledning fra en advokat er viktig for å skrive en leieavtale som beskytter dine interesser.

/ SKATTER

Veiledning av spesialiserte fagfolk som kan oppfylle dine skatteforpliktelser er avgjørende for å kunne få skattefordeler. Å planlegge enhver transaksjon, enten kjøp, salg eller arv, kan spare deg for mye penger, problemer med skatteadministrasjon eller uønskede sjokk.

/ ARV – TESTAMENTE USKIFTE

Det er vanskelig nok når man mister et familiemedlem. Og man har bare 6 måneder på seg til å informere skattemyndighetene om dødsfallet. Hvis man vil selge boligen som en har arvet, trenges et nytt skjøte. Vi er spesialister på dette, og har den kunnskapen som trengs slik at dette kan gjøres på den enkleste og beste måten for deg. Det er enda vanskeligere når man ikke snakker språket.

Vi har kunnskap om spansk lovgivning samt våre kunders hjemland, og dette firmaet har jobbet innen dette området siden starten, for 40 siden.

Vi ser til at du er fullt informert, og hjelper deg med å overføre eiendommen til ditt navn og betale de tilsvarende skattene slik at du kan nyte godt av eiendommen, eller selge om du ønsker det, uten problemer.

/ KJØP AV BOLIG UNDER OPPFØRING

Kjøp av en bolig under utbygging krever garantier i tilfelle at boligen ikke blir ferdigstilt, at ferdigstillelse forlenges eller at man oppdager uregelmessigheter i byggeprosessen.

Det er nødvendig å undersøke, før signering av en salgskontrakt, at alle garantier er oppfylt.

Vår erfaring er at ved å la en advokat forhånds kontrollere all dokumentasjon, vil man unngå alvorlige problemer i fremtiden.

I tilfelle du allerede har signert en kontrakt og betalt et depositum, men utbygger ikke kan overføre eiendommen fordi den ikke er fullført, har skjulte feil eller annet, kan vi hjelpe deg med å få refundert pengene dine.

Denne typen konflikter har vi løst flere ganger og det gjør oss til spesialister på å få refundert pengene som allerede er betalt til utbygger eller å finne en god løsning som du blir tilfreds med.

/ SELSKAPSLOV OG FORENINGER

Vi har etablert noen foreninger for norske venner i området.

Vi kan også kan hjelpe deg med rådgivning om du trenger å etablere et selskap eller ikke her i Spania, enten fordi du vil kjøpe en eiendom eller annet.

Vi vil hjelpe deg mot skattemyndighetene, betaling av skatter, oppfylle juridiske forpliktelser og andre formelle obligasjoner som er forbundet med å ha et selskap i Spania.

Hos oss får du en eksperts råd og assistanse.

/ INTERNASJONAL LOV

Vi anser oss som spesialister i bistand og orientering av saker med utenlandske forhold. Dette kan være komplisert, men vi har mange års erfaring med å jobbe opp mot lover og regelverk i andre land. Vi har gode samarbeidspartnere, både i Skandinavia og i Spania.

Du kan kontakte oss på norsk, svensk, dansk, engelsk, nederlansk og spansk.

adminArbeidsområder