THE FIRM HAS ASSISTED
CITIZEN FROM OTHER
COUNTRIES FOR MORE
THAN 40 YEARS
ABOUT US

OUR GOAL IS TO HELP PEOPLE FROM OTHER CULTURES AND LANGUAGES WITH ALL SORT OF PROCEEDINGS IN SPAIN SO THAT THEY CAN FEEL SAFE AND CONFIDENT.

The advice you get from a lawyer is worth much more than the cost. We will go wherever you need us.

We are proud to say that the firm has advised citizens of Northern Europe with interests in Spain for more than 40 years. We are members of both the Madrid and Alicante Bar Association.
The lawyer, Alicia Miranda, has been part of the firm since 1995. Today, she has more than 25 years of experience in international cases, especially those involving Norwegians.

TRUSTWORTHY

HIGH
COMPETENCE

CONSCIENTIOUS

FOCUSED

You can contact us in Norwegian, Swedish, Danish, English, Dutch and Spanish.

Testimonials

Jeg vil takke så mye for god hjelp ang. salg av mitt hus på Costa Blanca, og vil anbefale Deres tjenester på det varmeste.

 

Kirsten Ruud

Norge

Ripoll Abogados have provided excellent advice and prompt service on each occasion that I have used them. I have had no reservations about recommending Ripoll to my friends and acquaintances.

Ron Howard

Norway

Jeg benyttet Ripoll Abogados med Alicia Miranda for å gjennomføre  salg av min eiendom i Spania. Gjennom mange år i Spania har jeg lært hvor mange problemer man støter på når formaliteter skal gjennomføres.

Men dette viste seg å være en overraskende smertefri operasjon. Etter å ha gitt advokaten en formell fullmakt til å gjøre alt på mine vegne, gikk alt på skinner og uten at jeg behøvde å ha noe mer med saken å gjøre. Overføring av eiendom og finansiell transaksjon gikk som ønsket. Og omkostningene ble akkurat som forespeilet. Effektivt, totalt smertefritt og vesentlig billigere enn gjennom eiendomsmegler.

 

Per Haugestad

Oslo

Vi har benyttet oss av Alicia Miranda og Ripoll Abogados for våre kunder siden vi startet opp vår bedrift, og kan gi dem våre beste anbefalinger.
Ripoll Abogados har hjulpet våre kunder med mange saker som blant annet  tvist ved overtagelse av eiendom, svindel i forbindelse med eiendomskjøp, arveoppgjør som har ligget på is i over 20 år, og de har løst urimelige krav fra skattekontoret i favør av kunde. Videre har de rådet i arvesaker, og assistert kjøp av bolig under oppførelse. Det er også en enorm styrke at kundene våre kan ha samtalene med advokaten på sitt eget språk.
Vi føler oss trygge som har Ripoll Abogados som samarbeidspartner.

Marit Gjelsten

dinhjelper.com

Lenge før jeg ble megler i Spania og startet min virksomhet her, hadde Ripoll Advokater et rennomme og var en referanse innen eiendoms og familierett mellom Norge og Spania. De kan velge sine partnere, på øverste hylle. Vi er så heldige at da vi ville velge dem som våre gode allierte ble det en match. Buffeten forebygger problemer og løser små og store sitasjoner som oppstår. Fra testamente, deling,  eiendomstransaksjoner og arv til kompliserte langvarige rettstvister av stort kaliber. Alltid løses dette med like stort engasjement, innsikt og fagkunnskap. Etter 20 år gode så gleder vi oss til de neste 20 med Ripoll Abogados.

Mona Nielsen

dinbolig.com

Ripoll Abogados v/Alicia Miranda har bistått Selvaag Bolig med juridiske tjenester og sikret våre kunder en trygg eiendomshandel i forbindelse med kjøp/salg av leiligheter i Alfaz del Sol. Kontoret har også bistått oss med rådgivning og juridiske tjenester i forbindelse med transaksjoner og forvaltning av våre eiendommer i Alfaz del Pi. Alicia og hennes team har løst våre behov på en særdeles profesjonell og tilfredsstillende måte.

Anders Haavik

Selvaag Bolig ASA, daglig leder

Jeg var naiv og kjøpte leilighet i Spania uten å kontakte seriøs juridisk aktør, og tapte initialt hele depositumet. Fikk et tips om å kontakte Alicia Miranda i Ripollabogados og hun tok tak i saken. Etter mer enn ti års kamp vant i en uforbeholden seier i to ulike rettsinstanser og mottok opprinnelig beløp pluss renter. Sitter igjen med en stor takknemlighet til Alicia og oppfordrer alle til å benytte henne i tilsvarende saker. Forebyggende aktsomhet er bedre enn alle rettsaker i etterkant, selv om det endte lykkelig i vårt tilfelle.

Kjell Gunnar Gundersen, øyelege

ifocusoye.no

We write legal information for Aktuelt Spania
a magazine that deals with useful issues in the immediate area

SEE ARTICLES

loading map - please wait...

Ripoll Abogados 38.541989, -0.131235 RIPOLL ABOGADOSEdificio Anfiteatro A, 5º, 1ªAvenida L’Aigüera03501 Benidorm – Alicante Google Maps Street view
adminHome